KATALOG
 BIBLIOTEKI

KATALOG KSIĄŻEK

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 1 pozycję o tematyce: Gastronomia Polska 19-20 w.
                             MARC21 Jedzenie, picie, spanie : karczmy i gospody w dawnym powiece bytowskim (do 1945 roku)
Tyt. oryg.: "Essen, trinken, schlafen : Gastgeber und Wirte im ehemaligen Kreis Bütow in Pommern : eine Dokumentation,".

AUTOR:

Kreplin, Klaus-Dieter.

POZ/ODP:

Klaus Dieter Kreplin ; tł. Monika Dąbrowska-Piesik ; red. Andrzej Chludziński.

ADRES WYD.:

Bytów ; Herdecke ; Pruszcz Gdański : Wydawnictwo Jasne, 2016.

SERIA:

Publikacja Genealogicznego Archiwum Kreplina = nr 8

HASŁA:

  1. 1801-1900
  2. Gastronomia - Polska - 19-20 w.
  3. Hotelarstwo - Polska - 19-20 w.
  4. Karczmy - Polska - 19-20 w.
  5. Bytów (woj. pomorskie ; okręg) - handel i usługi - 19-20 w.

OPIS FIZYCZ.:

259 s. : il. ; 25 cm.

SYGNATURA:

M

KOD/INWENT:

100000105764

10576

UWAGI:

Bibliogr., netogr. s. 239-245. Indeksy.

DOSTĘPNOŚĆ:

  Dostępna tylko na miejscu.
CZY UWZGLĘDNIŁ PRZY WYDRUKU?    

1

  WYDRUK KATALOGÓW